într -o perioadă de *gesturi la tot *, toată lumea are nevoie de o aparentă speranță pentru a se agăța de.

într -o perioadă de *gesturi la tot *, toată lumea are nevoie de o aparentă speranță pentru a se agăța de.

Și în retrospectivă, acest lucru a fost total corect; Nu am comunicat eficient. Îmi este greu să articulez cum un partener poate fi cel mai bine acolo pentru mine, așa că, desigur, le este greu să o facă de fapt. A fi un MindReader nu este, evident, o condiție prealabilă pentru a fi un partener minunat.

Din fericire, doi profesioniști acreditați de sănătate mintală (care aparent Lumina lunii ca supereroi de relații) au venit la salvare cu o listă de verificare a modalităților de a sprijini un S.O. Cine se luptă cu anxietatea.

Consultați 4 sfaturi obligatorii pentru a susține un partener cu anxietate.

Foto: Getty Images/Ned Frisk

1. Faceți cercetarea

mai întâi, dați -vă în poftele dvs. și conectați -vă online. Faceți ceea ce ne place cu toții să facem: Google, spune consilierul autorizat de sănătate mintală Jessica Feldman, director de servicii al Capitolului Alianței Naționale a orașului din New York privind bolile mintale. Cercetarea stării partenerului dvs. este o modalitate excelentă de a vă asigura că puteți empatiza și oferi un sprijin meritat unei condiții de deseori confuze.

povești conexe Când Jessica Alba a lansat Onest Beauty în 2011, obiectivul ei a fost să ofere produse mai bune pentru prețuri la prețuri accesibile. Acum, mai bine de un deceniu mai târziu, ea face lucrurile cu un pas mai departe și îmbunătățește și ofertele Onest și pentru planetă.

Brandul a suferit recent un makeover durabil și și-a aruncat ambalajele din plastic virgin pentru mai multe materiale prietenoase cu Pământul, cum ar fi plastic PCR, staniu, aluminiu, sticlă și hârtie fără copaci. Am construit brandul în jurul etosului sustenabilității și gândirii la planetă, dar când am lansat acum 10 ani, nu a fost atât de ușor disponibil, spune Alba. Fiind conștient de ingredientele care intră în produsele noastre … a fost deja o parte a modului în care am formulat . https://harmoniqhealth.com/ro/.. dar acum există multe alte oportunități de a avea ambalaje durabile decât au existat înainte.

Shift vine într -un moment în care consumatorii au crescut conștientizarea în ceea ce privește ceea ce intră în produsele pe care le cumpără și cer mai mult de la mărcile din spatele lor. Când am lansat Onest, a existat mai puțin apetitul și conștientizarea consumatorilor cu privire la modul în care ingredientele dintr -un produs vă pot afecta sănătatea în timp, spune Alba. Dar acum, chiar și fiicele mele de 10 și 13 ani se gândesc la ingrediente și pun la îndoială practicile de la mărcile din care cumpără produse.

cu asta în minte, în loc să facă o serie de mici modificări ale materialelor Onest, Alba a decis să dezvăluie o revizuire întreagă la nivelul întregii mărci, toate simultan. Sperăm să deschidem calea pentru următoarea generație de afaceri în vigoare, dar și pentru întreprinderile care sunt de mult timp ”, spune ea. Spunem: „Hei, poți face asta la scară, poți avea practici mai bune și poți ridica bara.”

Povești conexe Când Daniel Kennedy, CEO-ul Spitalului Oasis of Hope din Tijuana, Mexic, și-a propus să-și facă documentele din șapte părți, o viață sănătoasă lungă, știa că vrea să exploreze regiunile pline de secrete de longevitate dincolo de cele evidente (cred că comunitățile zone albastre din Sardinia și Okinawa). Un astfel de loc: Mexic. Am mers în Mexic pentru a afla despre constructorii piramidelor [din Chichen Itza] și despre tradițiile maya, vindecătorii moderni încă mai poartă cu ei, spune Kennedy, care este directorul și producătorul Docuseries. Mexicul are și o istorie deosebit de bogată în utilizarea plantelor medicinale.

în timp ce filma seria, Kennedy și echipa sa s -au conectat cu experți, inclusiv poot -ul Maya Shaman Bartolome Nahuat; Pedro Batiz, co-fondatorul Divin Arome; și Rosa Contreras-Tessada, nutriționistul de la Spitalul Oasis of Hope. De asemenea, echipa a cunoscut mai mulți centenari mexicani care au fost dornici să -și împărtășească secretele pentru a trăi pentru a avea peste 100 de ani în stare de sănătate.

Un alt expert prezentat în episod este Francisco Contreras, MD, oncolog și chirurg, în timp ce precum și președintele Oasis of Hope. (Dr. Contreras este și unchiul lui Daniel.) Pentru Dr. Contreras, secretele de longevitate din Mexic sunt pur și simplu un mod de viață. Dar, prin cunoștințele sale medicale și relațiile cu centenarii din Mexic, el este bine versat în ceea ce obiceiurile de viață specifice acestei părți a lumii sunt legate de o viață lungă și sănătoasă.

4 sfaturi de longevitate inspirate de mexican Centenari:

1. Plantele sunt în fruntea fiecărei mese

, în timp ce restaurantele mexicane din state tind să fie centrate pe carne și lactate, dr. Contreras spune că mâncarea tradițională mexicană este adesea mai plantă. El spune că multe feluri de mâncare sunt pline de legume și au foarte puțină carne, iar porumbul, fasolea, roșii, ardeii și mango sunt toate capse comune ale gătitului mexican. Studiile științifice au arătat că dietele pe bază de plante sunt legate de rate mai mici de boli de inimă, care este principala cauză de deces din lume. Acest lucru se datorează faptului că alimentele pe bază de plante sunt pline de antioxidanți, fibre și grăsimi sănătoase, care sunt direct legate de a beneficia inima (și promovând astfel longevitatea generală).

modul în care oamenii din Mexic cumpără pentru mâncare este Foarte diferit decât în ​​SUA, adaugă dr. Contreras. [Mulți] oameni nu au frigidere mari sau o mulțime de dulapuri, așa că cumpără alimente mai frecvent și sunt, de asemenea, în primul rând alimente proaspete, nu sunt încărcate cu substanțe chimice sau conservanți. Un studiu a descoperit că consumul de alimente extrem de procesate în mod regulat a fost legată de o creștere de 62 la sută a riscului relativ de mortalitate pentru toate cauzele. Acest lucru se datorează faptului că alimentele foarte procesate conține adesea sirop de porumb, zahăr, îndulcitori artificiali, sare, agenți de colorat și alte ingrediente care în exces au fost legate de diverse boli.

2. Mâncarea mexicană este fabricată cu condimente antiinflamatorii

Pe lângă faptul că sunt încărcate cu plante bogate în nutrienți, dr. Contreras spune că condimentele sunt vitale în gătitul tradițional mexican. Toate condimentele conțin fitochimice care sunt foarte benefice pentru noi, spune el. El spune că un condiment, în special, care este frecvent utilizat în gătitul mexican este ardeiul cayenne. Capsaicina din Pepper Cayenne este foarte bună pentru sănătate, spune el, deoarece se crede că ajută la susținerea metabolismului și are proprietăți antioxidante.

povești conexe

Lipul Lip mi -a stricat primul sărut. La fel ca mulți pre-adolescenți care au îmbătrânit la începutul anilor 2000, am refuzat să părăsesc casa fără buzele înghețate în produsul roz-baby-și, desigur, m-am dublat de dragul primei mele date reale. Fluturii au fost reali când iubitul meu s -a aplecat pentru o netedă, dar a încetat să fluture imediat când s -a îndepărtat și a întrebat, de ce sunt buzele tale atât de … lipicioase? Nu a fost deloc momentul perfect că ea este tot ce m -a învățat să mă aștept. Deși în cele din urmă am trecut peste acea traumă, m -a pus pe o vânătoare de -a lungul vieții pentru un luciu care nu mi -a făcut gura să se simtă ca un lipici super (pentru creditul lui Jacob, acele formule de timp timpurii erau destul de lipicioase). Ani de zile, m -am bazat pe balsamuri de buze nuanțate pentru a -mi oferi buzelor o culoare de culoare, până când am descoperit Turnul 28 Shine pe Jelly (14 dolari).

Tower 28 Multi Shine on Lip Jelly, 14 $

Foto: Tower 28

Magazin acum: Tower 28 Multi Shine on Lip Jelly, 14 $

În timp ce poate părea ca lucrul tău de rulare, are ingrediente bune pentru buze Că de obicei găsiți doar în balsamuri. Este fabricat cu un amestec de cinci uleiuri naturale, inclusiv ulei de kernel de caise pentru a calma buzele, uleiul de zmeură ambalat antioxidant, care protejează împotriva deteriorării radicalilor liberi și a uleiului de trandafir, care conține vitamina E hrănitoare și vitamina de stimulare a regenerației celulare A., dar cel mai important? Nu este lipicios. Deloc. Am purtat -o chiar și în cele mai vânturi zile de iarnă, iar părul meu nu se blochează cumva pe buze.

Povești conexe Dacă cineva mi-ar fi spus acum doi ani (aș fi crezut aproape orice anul trecut) că în 2021 am fi cu toții bazându-ne dacă vom avea sau nu o zi productivă pe un pug în vârstă de 13 ani, pe nume Noodle din Internet, aș fi râs prompt – nu, nu, pe fața ta. Dar Noodle este eroul de care nu știam că avem nevoie. Într -o perioadă de *gesturi la toate *, toată lumea are nevoie de o aparentă de speranță pentru a se agăța. În acest caz, vine sub forma unui câine geriatric care vă întrerupe confruntarea cu dooms -ul pentru a vă reaminti să aveți grijă de voi înșivă. Da, viața este rufată, dar nu trebuie să fie întotdeauna. @jongrazyour post-halloween lectură 🎃 & amp;#128302; & amp;#129460; ## PUG ## Noodletok ## Noiembrie ## LuniMotivation ## NoBones ## Bones ♬ Sound original – Jonathan

Noodle Pug, și proprietarul său, Jonathan Granzino (@jongraz), au devenit Tiktok Famous (procurarea a peste 4,4 milioane de milioane adepți din ultimul an doar pe Tiktok) pentru că le -a oferit oamenilor un motiv să zâmbească. Pentru cei care nu au auzit de tendință, modul în care funcționează este: în fiecare zi, Granzino se trezește cu tăiței dintr -un somn sonor și joacă un joc. Dacă tăiței stă, este o zi de oase (ceea ce este în esență o zi de zi – o zi constând în obținerea unor erori, îndeplinirea obiectivelor și productivitatea generală) și dacă bătrânul pug se întoarce în pat, nu este o oase zi, (o zi de odihnă și îngrijire de sine). Așa se întâmplă cei 649,2 milioane+ spectatorii din hashtag -ul #Nobones pentru a judeca dacă vor avea o zi productivă sau una care le cere să rămână înăuntru, deoarece nimic bun nu poate veni de orice fel de activitate fizică.

@ @Jongrazit confortabil Ora Pug! O zi minunată tuturor! Nu vă mișcați dacă îl puteți ajuta! ## PUG ## COMFY ## VIBES ## NOBONE ## Noodletok ♬ Sound original – ntmc

În spiritul tăiței, amintirile mereu importante ale pugului pentru a avea grijă de tine și a lua nicio oase zile din când în când, din când în când Derulați în jos pentru cel mai bun ghid de cadouri de îngrijire de sine a oaselor, care prezintă 16 elemente esențiale pentru odihnă primară și relaxare … potrivit unui câine. Cine nu iubește puțină terapie cu amănuntul? * WAGS*

Derulați în jos pentru Ultimate No Bones Ghid de cadouri pentru îngrijirea de sine

Cuvee Beauty Première Masque-40,00 USD

Când vă gândiți la îngrijirea de sine, este ușor să vă imaginați imagini cu oameni Înfășurat în halaturi de baie, purtând măști de față, dar ce zici de păr? Această mască de păr luxos este infuzată cu șampanie (*coadă Fergie cântând „Glamour”*) și este minunat pentru a oferi un pic de TLC suplimentar pentru toate tipurile de păr.

Cumpărați acum brunetă The Etichetă Cel mai bun prieten Jogger – 88,00 USD

Curl cu o carte (sau un maraton de re-rulează) în aceste transpirații extrem de confortabile, care se întind perfect pe linia dintre supradimensionate și măgulitoare. În plus, Granzino ne -a avertizat împotriva oricăror „pantaloni dure” într -o zi fără oase – trebuie să respectăm regulile.

Magazin acum îmbrăcăminte LNA Lexham Sherpa Shoodie supradimensionată – 198,00 USD

Hoodies, Hygge și „No Bones ”Mentalitatea merg mână în mână. Acest jumper masiv se simte ca și cum ai purta o pătură reală și te va ține de -a lungul timpului pe tot parcursul sezonului.

Magazin acum povești înrudite Cea mai bună legendă BS Cleopatra este că ea a inventat vibratorul folosind o gaură scobită umplută cu albine. Deși nu există dovezi înregistrate despre faptul că a fost cazul, iată ce știu: dacă regina de tendință a Nilului ar fi în preajmă, ea ar avea Massagerul Clitoralului Bess al lui Zalo (99 de dolari) într -un loc de onoare pe noptiera ei. [ Debutat în februarie, vine cu o serie de atașamente care îl fac un scepter de plăcere, care se potrivește pentru un regal. Acest vibrator este special, pentru a -l pune în termenii lui Commoner.

Numele pentru jucărie provine de la Bastet, zeița egipteană a casei, domesticitatea, secretele femeilor, fertilitatea, nașterea și pisicile. De fapt, Bastet, la fel ca mulți dintre noi în carantină, era literalmente o femeie de pisică. Și pentru a fi sigur, jucăria Bess este plină de secrete: Taylor Sparks, educator erotic și fondator al Wellness Sexual Wellness Emporium Organic Loven este un fan major al jucăriei și adoră varietatea pe care o oferă prin numeroasele atașamente.

Dacă sunteți fan al stimulării clitorale, atașamentul cu bilă de identificare este atât de precis. Atașamentul G-spot este ușor de alunecat, iar „mânerul” inserabil vibrant toate funcționează cu cele opt moduri de vibrație. —Taylor Sparks, Erotic Educator

Dacă sunteți fan al stimulării clitorale, atașamentul cu bilă de punct este atât de precis, spune Sparks. Atașamentul G-spot este ușor de alunecat, iar „mânerul” inserabil vibrant toate funcționează cu cele opt moduri de vibrație. În cele din urmă, atașamentul care stimulează sfarcul este un bonus distractiv. Schimbarea atașamentelor este foarte ușoară, deoarece toate alunecă doar peste vârful metalului de aur, pe care l -ai putea folosi și fără atașamentele din silicon, dacă acesta este un sentiment de care te bucuri.

povești conexe Indiferent dacă folosiți o gamă de îngrijire a pielii care se inversează ridului, sau căutați să încorporați un produs mai puternic într-o rutină de revenire, acest super-ser nou reformulat de la Caudalie (care este susținut de cercetătorii Harvard) ar putea fi un Adăugare excelentă pentru tine. Caudalie Resveratrol-Lift Instant Firming Serum (79 USD), o reînnoire a serului lor original cel mai bine vândut, lansat în 2001, prezintă un trio brevetat de ingrediente, care este la fel de științifică la fel de eficientă.

Înainte de a intra în acest trio inovator vizat, este important să rețineți că Caudalie formulează cu Resveratrol de mai mulți ani. Ingredientul lor de superstar este extras din viță de vie, cunoscut pentru puterea și capacitatea lor de a supraviețui condițiilor dure de mediu și a fost arătat în studii pentru a oferi beneficii pentru piele și ridicare a pielii.

dragostea lui Caudalie pentru resveratrol a fost cimenată atunci când brandul Mai întâi au depus brevetul pentru stabilizarea sa în 1997. Ulterior au făcut un pas mai departe și au colaborat cu David Sinclair, doctorat, un geneticist Harvard, pentru a depune un brevet care combină resveratrol și acid hialuronic, un duo care crește producția de acid hialuronic de piele pentru un acid hialuronic pentru un aspect mai tineresc. Și acum, duo-ul acidului hialuronic-resveratrol a obținut un alt upgrade printr-o alternativă de colagen vegan, pentru o abordare cu trei puncte care oferă cele mai puternice rezultate încă. Așadar, pentru a recapata: noul ser instantaneu de resveratrol-lift este formulat cu resveratrol, plus acid hialuronic natural, plus o alternativă de colagen vegan pentru a produce o piele vizibil mai fermă și ridicată, cu un aspect redus de riduri.

Caudalie Resveratrol ridicare Instant Firming Serum-79,00 USD Magazin acum

În parteneriat cu Dr. Sinclair, Caudalie a constatat că formula este presupusă de două ori mai eficientă decât retinolul la o piele vizibil fermă, ceea ce înseamnă că dacă căutați un mod mai blând de a obține anti-îmbătrânire Beneficii, aceasta ar putea fi o opțiune excelentă, care nu este iritantă. Totuși, serul nu se oprește acolo. De asemenea, prezintă peptide pentru a îmbunătăți elasticitatea și extractul de quinoa la De-Puff, în timp ce se ridică și se ridică vizibil. Se hidratează și se hrănește cu unt de shea organic, ulei de semințe de struguri și squalane derivate de măsline.

Povești conexe Doar pentru că un produs de îngrijire a pielii este scump nu înseamnă că este mai mult sau mai puțin eficient decât o sticlă pe care o puteți obține la farmacie cu mult sub 40 de dolari. Unele dintre serurile și hidratantele mele preferate sunt favorabile bugetului și sunt cele pe care le ajung să le folosesc din nou. Și unul dintre cele care acum se află în rotația mea obișnuită este No7 Restore & amp; Reînnoiți fața & amp; Serul de acțiune mult de gât, un produs care lucrează greu pentru a reduce liniile fine, a lumina și a strânge pielea și mult mai mult.